donderdag 13 december 2012

Karen Damen en Kristel Verbeke kiezen Josje Huisman als opvolgster van Kathleen Aerts bij K3

Ze was al de grote favoriet van het publiek en de jury, maar ook Karen Damen en Kristel Verbeke konden er niet omheen: Nederlandse Josje maakt van K2 weer K3.

Josje Huisman (23) uit Amsterdam is zaterdagavond in de live-uitzending op SBS6 en VTM gekozen tot het derde lid van de populaire Vlaamse meidengroep K3.
Na vertrek van zangeres Kathleen Aerts gingen de twee overgebleven zangeressen Kristel en Karen de afgelopen maanden in Vlaanderen en Nederland op zoek naar een nieuwe derde collega.

In Studio 3 bij Brussel viel de beslissing na individuele uitvoeringen van bekende K3-nummers en een samenzang met de toekomstige collega's Karen Damen en Kristel Verbeke.

De vakjury was over alle drie de zangeressen lovend. Uiteindelijk koos ze er voor Madelon van der Poel (25) uit Tilburg als eerste te laten afvallen. Noa Tamara Opdebeeck (24) uit Antwerpen werd tweede en Josje Huisman kreeg de eerste plaats. De kijkers, die via sms en televoting ook voor 50% een stem in de uiteindelijke beslissing hadden, kozen gelijkluidend, ook voor hen was Josje de beste keus.

Karen Damen en Kristel Verbeke kozen, na een uitvoering als K4, met Josje én Noa, van het nieuwe liedje 'Bij de politie' vervolgens voor Josje Huisman.

Josje moet als het nieuwe groepslid onmiddellijk nieuwe nummers instuderen en mee op tournee. Al op 10 oktober is in Antwerpen de première van de nieuwe K3-show, die van 16 oktober tot en met 20 december te zien is in Enschede, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Zwolle.

Donkere Kristel mocht het woord doen: "Er was altijd één naam die bij ons terugkwam. Ze is talentvol, professioneel, lief en vrolijk. Het wordt Josje!"

Een dolgelukkige Josje (23) roept uit: "Wauw! Dit is een droom die uitkomt. Samenwerken met Karen en Kristel wordt hartstikke leuk. Karen heeft veel humor en kan heel grappig vertellen. Kristel is heel begripvol en verzorgend. De vriendschap moet natuurlijk nog wel groeien, maar ik twijfel er niet aan dat dat goed gaat komen!"

De enige Belgische finalist Noa bleef dapper: "Ik vond het heel leuk om allemaal mee te maken, en ik gun het Josje zeker!"

7 opmerkingen:

 1. echt super dat jij hebt gewonnen josje en bij lieve paul leken jullie al wel 11 jaar samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Josje, je bent een echte topper,
  je bent schattig en je kan goed dansen en zingen!
  Noa is lelijk en Madelon was misschien iets te overdreven vond ik!
  Jij bent echt de beste!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. noa is niet lelijk,en madelon ook niet overdreven maar josje paste het beste! vind ik! ik vindt josje het aller aller knaptste, kristel en karen hebben een goede keuze gedaan! haha
   groetjes Janneke van milligen

   Verwijderen
 3. Ik vind K3 weer helemaal heel josje past keigoed bij de andere

  BeantwoordenVerwijderen
 4. spijtig dat madelon niet gewonnen is, maar ik gun het josje zeker !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. josje ik ben echt je aller aller aller aller aller aller aller aller aller aller aller aller grootste fan ik hou van jou -x- yacintha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. josje je bent lief aardig en heel erg knap, ik vidt je zooooooooooooo lief!

  BeantwoordenVerwijderen