maandag 24 februari 2014

Eerste concert Josje Huisman in K3 in Nederland Enschede groot succes


Het nieuwe blonde K3-lid Josje Huisman heeft zich na haar grote vuurdoop in Antwerpen moeiteloos door de eerste show in Nederland geslagen. Samen met Karen Damen en Kristel Verbeke kreeg ze zaterdag duizenden kindervoetjes van de vloer in Enschede. Alsof ze nooit anders had gedaan danste en zong de winnares van het televisieprogramma K2 Zoekt K3 het podium over.

“Fantastisch om voor al die kinderen op te treden in zo’n volle zaal”, riep Josje Huisman na afloop. Extra spannend was het feit dat dit haar eerste optreden met de kleuterpopgroep in haar thuisland was. Nog maar twee weken geleden werd Josje op televisie verkozen tot nieuw K3-lid. “De danspasjes had ik gelukkig al aardig onder de knie door al het oefenen voor K2 Zoekt K3, maar spannend was het zeker.”

De 23-jarige Josje Huisman kan nauwelijks bevatten dat ze nu samen met haar nieuwe collega’s Karen Damen en Kristel Verbeke volle zalen trekt. “Eigenlijk besef ik ’s nachts in bed pas hoe leuk en hoe overweldigend dit allemaal is. Dan pas heb ik tijd om er rustig over na te denken.”

Karen Damen en Kristel Verbeke zijn erg blij met hun nieuwe K3 collega. “Josje deed het geweldig vanavond en in Antwerpen. En onze single ‘MaMaSé’ staat momenteel op nummer een in de hitlijsten in Nederland en België. Daar zijn we echt trots op”, vertelt rosse Karen.

De kids hadden ook niets te klagen. Zij zongen volop mee en dansten op de deuntjes van hun idolen. Josje Huisman werd door hen ontvangen als een volwaardig K3-lid. Morgen staat K3 weer op het podium in Enschede.
1 opmerking:

  1. k333333 ik heb geen woorden doe zo verer

    nona baaaaaaaaaaay

    BeantwoordenVerwijderen