vrijdag 28 februari 2014

Josje Huisman met K3 te gast in De Laatste Show


Josje Huisman met K3 te gast in De Laatste Show

Eén K ging weg en er kwam een J in de plaats, en toch heten ze samen nog steeds K3. Zwangere Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman praten over hun eerste maand samen.

De stelling van Pythagoras kenden ze al langer, maar nu hebben Jelle De Beule en Lieven Scheire ook ontdekt hoe de Bermudadriehoek werkt.

Een maand geleden won de 23-jarige Josje Huisman uit Amsterdam de talentenjacht K2 zoekt K3 op VTM.

Sindsdien heeft ze met Karen en Kristel een cd opgenomen en al een paar zalen platgespeeld. Bij Michiel praten Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke over hun eerste maand samen.

Tennisser Olivier Rochus praat over het Axa Belgian Masters tornooi en er is een optreden van Double Dutch, touwspringers van een hoog niveau die op de Grote Prijs Formule 1 in Abu Dhabi optraden.

K3 nieuwkomer Josje Huisman is het middelpunt van de nieuwe K3-show, die zaterdag zijn première beleefde in Antwerpen.

Al bij haar eerste woorden klonk applaus en gejoel van het Belgische publiek voor de 23-jarige Amsterdamse. "Een geweldige ervaring", zei Josje na afloop. De blonde danseres was vorige week zaterdagavond in een televisiehow gekozen als nieuw lid van de 'kleuterpopformatie' K3.

Zelf vindt ze niet dat de show geheel om haar gaat. "De show draait eigenlijk om iemand die mijn plaats wil innemen. Dat past goed bij het verhaal van de laatste tijd", zei Josje.

Michiel Devlieger ontvangt K3 met Josje Huisman in De Laatste Show, en ze zingen hun grote hit Mama Sé met de Laatste show band.Geen opmerkingen:

Een reactie posten