zaterdag 22 februari 2014

Nieuwe K3 dubbel-cd MaMaSé! met Josje Huisman vanaf vrijdag te koop


Vanaf 20 november is MaMaSé!, het eerste album van Karen Damen en Kristel Verbeke met het nieuwe K3-lid Josje Huisman, verkrijgbaar. Daarop vind je twaalf nieuwe nummers en de twaalf grootste K3 hits die Karen en Kristel samen met Josje opnieuw ingezongen. Het album MaMaSé! is nu al online voor slechts 14,99€! te bestellen.

Na de single MaMaSé, die al wekenlang op nummer 1 staat in de Ultratop 50 in Vlaanderen én in de Single Top 100 in Nederland, volgt op 20 november het album MaMaSé! Voor de single MaMaSé mochten Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman ondertussen al een platina plaat in ontvangst nemen.

En ook de K3 show loopt als een trein. Op alle locaties in Vlaanderen en Nederland werden extra shows ingepland, maar ook die shows zijn nu al zo goed als uitverkocht.

K3 - MaMaSé! CD 1
. MaMaSé!
. De Politie
. Lollypopland
. Handjes Draaien
. Leukste van het Land
. De Revolutie
. Hiep Hiep Hoera
. Radio
. Blankenberge
. Hey Hey
. Ster
. Wanneer Zie Ik Jou Terug

K3 - MaMaSé! CD 2
. Alle Kleuren
. Teleromeo
. Heyah Mama
. Kuma He
. Ya Ya Yippie
. Oya LeLe
. Toveren
. Je Hebt Een Vriend
. Oma's Aan De Top
. Verliefd
. De 3 Biggetjes
. Kusjesdag

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman vinden het huidige succes heel bijzonder: "We zijn oprecht gelukkig met het feit dat K3 nog altijd zo populair is en misschien zelfs wel populairder dan ooit. Dat we in deze tijden zoveel singles en showtickets mogen verkopen, geeft voor ons aan dat de fans de nieuwe K3 formatie met open armen hebben ontvangen. We hadden natuurlijk gehoopt dat dit zo zou zijn, maar dit enorme succes overtreft al onze verwachtingen. We zijn er heel dankbaar voor."
1 opmerking:

 1. hallo josje karen en kristel ik vind dat je het heel goed gedaan hebt met k2 zoekt k3 en ik ben blij dat je heb gewonnen
  ik luister nu naar jullie k3 cd
  en karen en kristel en josje kunnen goed zingen.
  succes karen met de zwangerschap.
  dikke knuffel z.o.z

  BeantwoordenVerwijderen