donderdag 29 mei 2014

Recensie DVD K2 weer K3, de zoektocht van Karen Damen en Kristel Verbeke naar Josje Huisman


Speciaal voor alle K3 fans die de zoektocht naar een nieuw K3tje door Karen Damen en Kristel Verbeke wekelijks op de voet gevolgd hebben, werd een extra tv special gemaakt waarin de eerste stappen van de nieuwe K3 Josje Huisman uitgebreid belicht worden.

In deze special kun je zien hoe het verhaal van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman begon van de massa-audities tot een samenvatting van de finale met exclusieve beelden achter de schermen.

Na hun allereerste persconferentie beginnen de 3 meiden vrijwel meteen aan de tournee voor hun nieuwe theatershow.

Welke K3 fan heeft nou niet genoten van de zoektocht naar een nieuwe K3? En zelfs als je geen fan was, zat je aan de buis gekluisterd en liet je je betoveren door de charmante en oprechte Karen Damen en Kristel Verbeke.

Geen wonder dat de show een succes was! Met Josje Huisman is uiteindelijk K2 weer veranderd in K3 waarbij niets aan populariteit verloren is gegaan.

Sterker, misschien zijn ze nu nog wel populairder dan ooit!

Deze dvd mag natuurlijk in geen enkele K3-fancollectie ontbreken!

Vanaf de paasvakantie staat er heel wat te gebeuren bij vtmKzoom.

Grote nieuwkomers zijn Joyce en Arne, de allereerste eigen schermgezichten van onze kinderzender.

Zij zullen niet alleen de programma's aan elkaar praten, maar tevens een eigen actuaprogramma voor hun rekening nemen en deze zomer zullen ze bovendien overal in Vlaanderen opduiken met De vtmKzoom Band.

Joyce en Arne zijn immers niet alleen enthousiaste presentatoren maar tevens muzikale entertainers.

Joyce Beullens is 25 en woont in Mechelen. Ze is gepassioneerd door tv en radio, vandaar ook haar journalistieke studiekeuze.

Haar stem is gegeerd goed voor radiospots en ook haar acteerambities gingen niet onopgemerkt voorbij tot nog toe door gastrollen in ‘Witse’, ‘Code 37’, ‘Vermist’ en ‘David’.

Arne Vanhaecke is 22. Ook al woont hij in het West-Vlaamse Oedelem, toch is het Oost- Vlaamse Gent een tweede thuishaven : hij studeerde er Communicatiewetenschappen aan de universiteit en volgt er momenteel een master Film- en tv-studies.

In 2009 was Arne al te zien in ‘Zo is er maar één’ en als liedjesschrijver was hij al actief voor 'Eurosong for kids'.

Wereldrecord, Urbanus en K3

Maar dat is nog niet alles. Op paasmaandag probeert vtmKzoom in de Plopsaparken het wereldrecord paaseieren te verbreken.

Diezelfde dag start ook een nieuw seizoen van 'De Wereld van K3', nieuwe afleveringen met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke.

Ook Urbanus schittert binnenkort op vtmKzoom. In 'Urbanus Vertelt' zal hij zijn kinderstrips vertellen. Ook Ralf, de Nederlandse winnaar van het Junior Eurovisie Songfestival is binnenkort met zijn eigen realitysoap te zien bij vtmKzoom.

Verder maakt vtmKzoom plaats voor nieuwe voorleesverhalen van 'Plop', een Plop Paasspecial, 'Wickie de Viking'-Journaals , 'Dive Olly Dive'en een nieuwe reeks van 'Zeppe & Zikki'.

Maar hoogtepunt worden de nieuwe avonturen van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke in de nieuwe Wereld van K3.

1 opmerking:

  1. Heey lieve Josje,

    Echt kei leuk voor je dat je wens is uitgekomen.
    proficiat daarmee xxx anoniem

    BeantwoordenVerwijderen