zondag 4 mei 2014

Blonde Josje Huisman van K3 is weer vrijgezel en verhuist naar Antwerpen


Josje Huisman verhuist over enkele maanden naar Antwerpen. De Nederlandse zangeres van K3 heeft er een appartement gevonden, waar ze alleen zal gaan wonen. Josje gaat immers sinds kort weer als vrijgezel door het leven.

Woensdag werd bekend dat Josje Huisman weer vrijgezel is. Na twee jaar is haar relatie met Jeroen voorbij.

"Het was een gezamenlijk besluit van Josje en Jeroen, soms komen mensen er gewoon achter dat ze niet de ware voor elkaar zijn. Maar ze zijn nog gewoon goede vrienden", zo laat een woordvoerder weten.

De verhuizing heeft niets te maken met de breuk. "Ik heb nooit langer dan een paar jaar op dezelfde plek gewoond, en Antwerpen is een ontzettend leuke stad", vertelt Josje Huisman.

De blondine heeft inmiddels al een appartement gevonden in de Vlaamse stad. "Ik wil nog een paar nieuwe meubeltjes kopen, maar ik heb er ontzettend veel zin in!"

Josje is van plan om in februari of maart te gaan verhuizen.

De Nederlandse blondine liet woensdag via haar woordvoerder weten dat ze weer vrijgezel is. De nieuwe woonplaats van Josje Huisman, die nu nog in Amsterdam woont, zou echter niets te maken hebben met de breuk.

Josje Huisman werd begin oktober na een afvalwedstrijd verkozen als nieuwste lid van K3. Karen Damen en Kristel Verbeke verkozen na lang wikken en wegen Josje Huisman boven de Antwerpse Noa Opdebeeck. De Nederlandse vervangt Kathleen Aerts, die de meidengroep verliet voor een solocarriere.Geen opmerkingen:

Een reactie posten