maandag 12 mei 2014

K3-zangeres Josje Huisman wil vijf kinderen!


K3-zangeres Josje Huisman wil graag een groot gezin. “Ik heb absoluut een kinderwens”, vertelt ze in Glossy. “Ik heb daar wel eens over nagedacht en eigenlijk vind ik vijf een mooi getal.”

Met wie de 23-jarige blondine Josje Huisman de kids gaat krijgen is nog niet duidelijk. Vorig jaar verbrak ze vlak na de finale van K2 zoekt K3 haar relatie met haar laatste partner.

Voorlopig moet ze nog niet denken aan een nieuwe relatie vanwege de drukte met de meidengroep, maar rondkijken naar haar ideale type vindt Josje Huisman geen probleem.

Ze zoekt een intelligente man met humor en ambitie. “Jude Law is ook wel een mooie man”, roept ze lachend.

Josje Huisman verruilde als kersverse single Amsterdam voor een appartementje in Antwerpen.

Eenzaam is ze niet, want ze is inmiddels dikke vriendinnen met Karen Damen en Kristel Verbeke. “Zonder hen zou ik misschien wél eenzaam zijn”, aldus Josje Huisman.

“Geloof het of niet, naast collega's zijn we ook echte dikke vriendinnen geworden. We hebben heel veel raakvlakken met z'n drieën en bij hen kan ik alles kwijt.”, aldus Josje Huisman.
1 opmerking:

  1. Hoi! Ik ben Kim ik ben een leerling van meester Willem en hij is echt gek op je Josje ik wou vragen of je een keer met hem uit eten wil gaan? ik zou je een paar dingen over Willem vertellen hij is 1 meter 98 en hij is heel aardig en behulpzaam ik heb nog nooit zo een leuke meester gehad! Hij heeft bruin haar en bruine ogen het is echt de moeite waard om met hem uit te gaan wil je graag vragen met mij meester uit te gaan. Laat het me het dan weten ? Dit is met e-mail kimmieik@hotmail.com ik hoor het hoop ik van je x x x x x xx kim en meester Willem ( het is een geheim afspraakje ) groeten kim van de annie m g smit school in hilversum lapers veld 23

    BeantwoordenVerwijderen